Καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης να γίνει πιο ανεπιθύμητος και από το… Νότη Μηταράκη στο νομό Έβρου, όπου είχε καταφέρει τόσο με τον διαγωνισμό πρόσληψης 400 νέων Συνοριοφυλάκων όσο και με την κατασκευή του νέου φράχτη να έχει δημιουργήσει πολύ θετικές στον κόσμο.

Η επιμονή όμως του ίδιου και η όλη μεθόδευση για αύξηση τελικά της χωρητικότητας του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ (Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης) του Φυλακίου, που είναι αρμοδιότητα του υπουργείου του κατά 240 λαθρομετανάστες, έχει αντιστρέψει το κλίμα αυτό και ήδη χθες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ορεστιάδας αποδοκιμάστηκε έντονα από τους συμμετέχοντες. 
Όταν διαβάστηκε η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα, η οποία ανέφερε πως ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης που συναντήθηκε μαζί του την Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι επιμένει στην συγκεκριμένη αύξηση και έτσι το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ θα αυξηθεί από τους 370 στους 610, ακούστηκαν γιουχαίσματα. 
Όταν επίσης τονίστηκε πως θα έρθει στην περιοχή για να πείσει τους κατοίκους του Έβρου, άρχισαν αρκετοί να φωνάζουν “ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ”


Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που συχνά επικαλούνταν ότι έχει καλές σχέσεις με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και συζητούσαν για τις δομές στο Φυλάκιο κάθε φορά που επισκέπτονταν την περιοχή, δεν κατάφερε το παραμικρό στις εν Αθήναις επαφές του. 

Ούτε στη συνάντηση με αυτόν, αλλά ούτε και με τους Νότη Μηταράκη, Αλκιβιάδη Στεφανή και Θόδωρο Λιβάνιο. Κι επειδή ο ίδιος επέλεξε να πάει εντελώς μόνος του (και η Επιτροπή Αγώνα το αποδέχθηκε δυστυχώς), ουδείς γνωρίζει τι ισχυρίστηκε, αν έθεσε σοβαρές ενστάσεις ή απλά άκουγε… σαν καλό παιδί και το μόνο που πέτυχε ήταν να επιστρέψει και να ανακοινώσει πως θα έρθει ο κ.Χρυσοχοίδης να κάνει… μασάζ στους Εβρίτες και να τους πείσει να αποδεχθούν τελικά αύξηση χωρητικότητας στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

Πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης θα συνδυάσει αυτό το ταξίδι με ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για το νομό Έβρου για άλλα θέματα, που μπορεί να είναι και αρκετά θετικές. 

Δεν ξέρουμε αν θα αφορούν την πρόσληψη 240 νέων Συνοριοφυλάκων για τον Έβρο (όπως ήδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr), αν και η ανακολουθία του και η ενέργεια να “ακυρώσει” την εξαγγελία για τοποθέτηση 600 Συνοριοφυλάκων από τους 800 συνολικά που θα προσληφθούν στον επόμενο διαγωνισμό στο νομό Έβρου, έχει ήδη δημιουργήσει τεράστια δυσαρέσκεια. 
Μπορεί να έρθει για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης που ήδη ανακοίνωσε δημόσια το υπουργείο του ότι θα προχωρήσει η κατασκευή του. 

Ό,τι και αν εξαγγείλει πάντως, από την στιγμή που επιμένει στην αύξηση της χωρητικότητας του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου κατά 2540 λαθρομετανάστες, αυτό ΤΑ “ΣΒΗΝΕΙ” και ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΑ.


ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ... 

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΑΣ...

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

'...ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ  ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ “ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ” ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΗΔΗ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.


ΣΤΙΣ
19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΤΕΥΧΟΣ Α ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 133

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

 ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4555/2018 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. 

"ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ.

Ο  ΝΟΜΟΣ “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ” ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ”.ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  Ο ΝΟΜΟΣΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ".

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  ΑΡΘΡΟ 79.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 79 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ 78 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/2010

ΑΡΘΡΟ 78

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

 ΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!!!

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ. ΗΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ -ΒΛΕΠΕ ΕΝΦΙΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ-

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, ΡΕΥΜΑ ΜΙΣΘΟ, ΤΡΟΦΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ.

ΑΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. 

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΩ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΩΡΙΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ 

ΑΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΡΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ..."

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ "ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ" ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

 ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

 Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΩΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ. 

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ..."

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



  Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"


ΠΗΓΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ
Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 321, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΚ.12244
Τηλ. Επικ.: 210 5449779
Ωραριο Λειτουργίας:
18.00 - 21.00 (ΔΕΥΤ-ΠΑΡ)